Festivalul Castanelor “scârţâie”

1
894

La finalul acestei luni este programată o nouă ediţie a “Festivalului Castanelor”. Programul artistic a fost stabilit pe hârtie, dar e încă departe de a se concretiza.
Reprezentanţii Primăriei s-au văzut nevoiţi să reia licitaţia cu privire la “achiziţia de servicii muzicale şi de divertisment, servicii de prezentare spectacole, servicii de scenotehnică şi activităţi suport pentru interpretare artistică la scenă”, deoarece la prima strigare nu s-a prezentat nimeni. Ieri, 2 septembrie, pe site-ul Primăriei Baia Mare a fost postat un nou anunţ prin care firmele interesate să asigure serviciile muzicale sunt invitate la licitaţie. În documentaţie se precizează că “valoarea estimată a serviciilor este de 350.000 de lei, fără TVA. Preţul ofertei este ferm în lei. Nu se acceptă ajustarea preţului contractului pe toată perioada de valabilitate a acestora. Oferta care depăşeşte bugetul maxim alocat va fi exclusă de la evaluare”. Pentru concertele de la ediţia din acest an Festivalului Castanelor ar urma să fie amenajate două scene: una în Piaţa Libertăţii şi cealaltă pe B-dul Unirii. Potrivit caietului de sarcini, programul muzical ar urma să fie acesta:
• Vineri, 23 septembrie
Bulevardul Unirii: Road Players Band, Remakers, Hobby, Knock Out, Rolling Papers, The Wings;
Centrul Vechi: Focul Viu, Daniel Făt, Ducu Bertzi, Florin Chilian.
• Sâmbătă, 24 septembrie
Centrul Vechi – Muzică clasică: Filarmonica Dinu Lipatti Satu Mare, Carmen Gurban – soprană, Tiberius Simu – tenor, Adrian Petrescu – dirijor;
Bulevardul Unirii: Nora Deneş&The Fridays, Vescan, Adi Sână, Lidia Buble, Direcţia 5.
• Duminică, 25 septembrie
Centrul Vechi: Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania (orchestră, dansatori, solişti proprii şi acompaniament orchestral): Dumitru Dobrican, Marinel Petreuş, Gabriela Ardusătan, Maria Mihali, Ioana Pricop, Sonia Raţiu, Carmen Şteţco, Anamaria Tomoioagă, Radu Pongracz, Vlăduţ Roman, Raţ Marian, Oana Font, Alexandru Pop, Ionuţ Sima, Maria Trifoi, Andreea Ghiţiu, Cecilia Bozga, Florentina Vlad, Anamaria Gherghel, Florin Gherman, Florentina şi Petre Giurgi, Cristian Pomohaci. Prezentator – Paul Ananie;
Bulevardul Unirii: Gaşca de Acasă, Deepcentral, Cargo.

1 COMENTARIU

  1. Suntem curiosi cu exceptia comerciantilor , bisnitarilor, excrocilor a mizeriilor de sefi din primaria BAIA MARE,, cine mai vine in acest oras viitor necultural,, plin de cai care pasc noaptea prin cartierele orasului buna oara DECEBAL, AURORA, COSBUC, hatvan si a excrementelor lasate de acesti patrupezi pana ce TANTARII SI MUSTELE lacomesc la aceasta hrana gratuita si acare insecte serile inteapa baimarenii fara mila si mai ales spaima de inbolnaviri virus raspandite de aceste mici vietati antiumane!!!!!!!!!!ne este mila de cei prezentati mai sus ca nu o sa le iasa afacerile murdare!!!!!!!!!!!!! cu banul public pus la dispozitie de catre gunoaiele sefi din primarie si consilierii locali excremente fara tupeu fie acestia si noi alesi!!!!!!!!!!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.