Maramureşul, cu două echipe la start în noul sezon

0
462

• Viitorul Ulmeni – CS Oşorhei •

Azi, 3 septembrie, de la ora 17, debutează noul sezon al ligii a III-a, unde Maramureşul are două reprezentante la nivelul seriei a V-a – Viitorul Ulmeni şi ACS Fotbal Comuna Recea. În prima etapă, Viitorul Ulmeni, echipă nou promovată în acest eşalon, va primi vizita grupării CS Oşorhei, echipă cu state vechi în liga a treia. Fiind primul meci la acest nivel pentru formaţia antrenată de Dorin Toma şi Dănuţ Sabou, Viitorul Ulmeni va avea o misiune dificilă la prima vedere, dar experienţa anumitor jucători ar putea face diferenţa în favoarea echipei maramureşene. Şi Viitorul Ulmeni are ca scop în acest prim joc cucerirea celor trei puncte, în dauna unui adversar cu jucători în marea majoritate tineri. Maramureşenii au încheiat seria meciurilor amicale cu un succes, 3-0 acasă cu Recolta Dorolţ, iar jucătorii maramureşeni pot spera azi la toate cele trei puncte puse în joc.

Recolta Dorolţ – ACS Fotbal Comuna Recea

ACS Fotbal Comuna Recea merge în prima etapă a stagiunii 2016-2017 la Recolta Dorolţ, echipă ce a promovat în acest sezon în liga a III-a. Întărită serios în pauza competiţională, trupa antrenată de Romulus Buia şi Ovidiu Mic este favorită în acest duel, datorită jucătorilor cu experienţă din lot aduşi de la FC Municipal – Bota, Urs, Gherman sau Deac. Drept dovadă stau rezultatele şi din ultima perioadă pentru formaţia de lîngă Baia Mare, echipă ce arată mai bine la prima vedere faţă de sezonul precedent. Dar totul se va vedea prin parcursul din noul campionat, în care Recea trebuie să demonstreze că formează o echipă de primele patru locuri. Referitor la disputa de azi cu Recolta Dorolţ din datele noastre echipa din judeţul Satu Mare nu este una de speriat, dar care sîntem convinşi că-şi va vinde scump pielea. O trupă formată mai mult din jucători 18, 19 sau 20 de ani, dar lipsiţi de experienţă. Aici, Recea se află în avantaj şi la acest capitol ar trebui ca elevii lui Buia să facă diferenţa. La fel ca în cazul celor de la Viitorul Ulmeni, ne aşteptăm ca şi ACS Fotbal Comuna Recea să pornească cu dreptul în noua stagiune.
Programul primei etape (azi, 3 septembrie, ora 17): CS Iernut – ASA Târgu Mureş 2; Avântul Reghin – Metalurgistul Cugir; Viitorul Ulmeni – CS Oşorhei; Recolta Dorolţ – ACS Fotbal Comuna Recea; AFC Hermannstadt – CS FC Zalău. FC Bistriţa – Unirea Jucu şi Gaz Metan Mediaş 2 – Sănătatea Cluj-Napoca s-au disputat ieri. Unirea Dej stă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.