Peter Hurley va fi susţinut financiar şi pe viitor

0
404

În perioada 14-21 august 2016, s-a desfăşurat a VII-a ediţie a Festivalului ”Drumul lung spre Cimitirul Vesel”, eveniment organizat de irlandezul care s-a îndrăgostit de Maramureş, Peter Hurley. Acţiunea interculturală de tradiţii româneşti a fost creată cu scopul de a promova autenticul. Peter Harley, un promotor al culturii tradiţionale româneşti, a gândit un nou proiect.

„Am avut câteva întâlniri de lucru extrem de interesante cu Peter Hurley, în perioada premergătoare festivalului, şi am rămas impresionat de energia de care debordează atunci când vorbeşte despre Maramureş. Proiectul pe care l-am propus spre finanţare Consiliului Judeţean, pentru luna august a anului 2016, a fost unul născut din dragostea pentru Maramureş şi din dorinţa de a păstra cât mai mult tradiţiile inegalabile ale judeţului. La această ediţie, a şaptea, satele maramureşene au înţeles importanţa mesajului transmis de Peter Hurley şi au decis să se implice, la final rezultând un eveniment autentic şi extrem de reuşit”, a declarat preşedintele CJ Maramureş, Gabriel Zetea.
În cursul zilei de vineri, 2 septembrie 2016, Peter Hurley a făcut o vizită preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, pentru a-i oferi o diplomă în semn de apreciere pentru ajutorul acordat în tot acest timp, precum şi pentru susţinerea arătată în plenul CJ Maramureş, la discuţiile vizând acest proiect.
(d.b.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.