Doliu la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş

0
515

Ziua de 05 septembrie va rămîne o zi tristă în memoria poliţiştilor maramureşeni întrucît a încetat din viaţă unul dintre cei mai buni poliţişti judiciarişti, agent şef principal VIGH ELEMER CRISTIAN.
Se cunoştea cu „Moartea”. Îi cunoştea bine toate „modurile de operare”, căci de 15 ani investiga cazuri de moarte suspectă, cadavru cu identitate  necunoscută, sinucidere, omor etc. Cu toate acestea, Ea nu s-a sfiit să-l ia prin surprindere, pe nepregătite, fără vreun avertisment şi mult prea devreme, aducînd multă suferinţă în inimile celor care l-au cunoscut.
În urma acestui OM ales rămîne familia, cei pentru a căror grijă s-a frămîntat mereu, iubindu-i nespus şi cărora le-a transmis libertatea spiritului, bucuria de a trăi, valorile în care credea şi numele său; rămîn şi prietenii îndureraţi care vor preţui amintirile dragi şi vor încerca mereu peste timp să îl poarte alături; totodată, rămîn să vorbească pentru poliţistul Cristian Vigh împlinirile şi realizările sale, locul pe care merituos îl ocupă în istoria I.P.J. Maramureş şi a Poliţiei Române.
Colegul nostru, în vîrstă de 52 de ani, confruntat cu probleme de sănătate, a suferit recent o intervenţie chirurgicală şi, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, a încetat azi (n.r. – luni) din viaţă.
Colectivul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş este alături  de familia îndurerată căreia îi transmite sincere condoleanţe şi putere de a trece peste această grea încercare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.