Nu depozitaţi bunuri în casele aflate în construcţie!

0
372

Luni, 5 septembrie, un borşean a sesizat poliţia cu privire la comiterea unui furt dintr-un imobil aflat în construcţie. Acesta a declarat că în perioada 3-5 septembrie, persoane necunoscute au sustras mai multe unelte electrice aflate într-un imobil ce nu are montate uşi sau ferestre. Valoarea prejudiciului reclamat este de 6.000 de lei. Poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea recuperării prejudiciului, identificării autorilor şi tragerii lor la răspundere.
Poliţiştii vă recomandă încă o dată să luaţi măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încît să nu cădeţi victime ale hoţilor. Asiguraţi-vă locuinţele cu sisteme de închidere şi alarmare. În cazul în care locuinţa în construcţie se află într-o zonă izolată, asiguraţi-vă că o persoană de încredere poate să treacă zilnic pe la respectiva locaţie şi să o supravegheze. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului. Nu depozitaţi bunuri în casele aflate în construcţie (mobilier, electronice, electrocasnice etc.).

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au acţionat în zona tîrgului organizat lunar în municipiu

targTot luni, 5 septembrie, poliţiştii de ordine publică împreună cu cei rutieri şi de investigaţii criminale din Sighetu Marmaţiei, au acţionat pe raza municipiului pentru păstrarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, supravegherea şi controlul circulaţiei pe principalele artere de circulaţie. De asemenea, avînd în vedere tîrgul lunar organizat în municipiu, acţiunea a avut drept scop şi prevenirea furturilor din buzunare şi genţi şi depistarea şi sancţionarea persoanelor care desfăşoară activităţi de comerţ fără autorizaţiile prevăzute de lege.
Astfel, în cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1990, Legea 61/1991 şi OUG 195/2005. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 8.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au dispus confiscarea unor bunuri în valoare de aproximativ 600 de lei şi au pus în executare trei mandate de aducere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.