Va fi a doua victorie a trupei lui Buia?

0
321

• ACS Fotbal Comuna Recea – FC Bistriţa •

Campionatul Ligii a III-a, seria a V-a, programează, azi şi mîine, etapa a doua a sezonului 2016-2017, etapă în care ACS Fotbal Comuna Recea va primi vizita celor de la FC Bistriţa, iar Viitorul Ulmeni va sta.
Jocul dintre maramureşeni şi bistriţeni se va consuma mîine după-amiază, de la ora 17, pe terenul din Săsar. Elevii lui Romulus Buia şi Ovidiu Mic vor avea în faţă o echipă experimentată, cu jucători cu vechi state în Liga 1, gen Sergiu Costin sau Nalaţi, dar şi Recea dispune de jucători valoroşi. Adversarele de mîine au debutat cu dreptul în noua stagiune, cucerind cele trei puncte în urma aceluiaşi scor – 2-1, Recea a cîştigat la Dorolţ, iar Bistriţa a învins acasă pe Jucu. Trupa maramureşeană îşi propune din acest joc un nou succes, o eventuală izbîndă menţinînd-o pe primele două locuri şi dîndu-i un moral excelent pentru meciul din Cupa României de marţi, dar şi pentru etapele viitoare din campionat. ACS Fotbal Comuna Recea formează în acest sezon o echipă mult mai puternică prin aducerea jucătorilor de la FC Municipal Baia Mare, jucători care sperăm să-şi pună amprenta asupra rezultatelor pozitive din acest sezon ale grupării din Liga a III-a. Iubitorii de fotbal din Baia Mare şi Recea nu trebuie să rateze ocazia acestui meci, în care pot vedea pe dreptunghiul verde fotbalişti cu experienţă în tabăra oaspeţilor, dar şi jucători valoroşi în trupa lui Romulus Buia, dornici să facă un campionat mult mai concludent decît precedentul.
Programul etapei 2 • Azi, 9 septembrie, ora 17: Metalurgistul Cugir – CS Iernut; CS Oşorhei – CSM Avântul Reghin; Unirea Jucu – Unirea Dej; Sănătatea Cluj-Napoca – Recolta Dorolţ; FC Zalău – Gaz Metan Mediaş II • Mîine, 10 septembrie, ora 17: ACS Fotbal Comuna Re­cea – FC Bistriţa; ASA Târgu Mureş 2 – AFC Hermannstadt. Viitorul Ulmeni stă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.