Misiuni ale jandarmilor la acest sfîrşit de săptămînă

0
308

Azi şi mîine, 10-11 septembrie, Primăria comunei Asuaju de Sus organizează tradiţionalul Tîrg al cepelor, eveniment la care organizatorul estimează participarea a 10.000 de persoane. Programul manifestării • Azi, 10 septembrie: orele 20.00 – Seara Tineretului, recital formaţiile „Haiducii” şi „Vanotek”, discotecă în aer liber, discotecă în centrul localităţii pînă la orele 5.00 • Mîine, 11 septembrie: orele 12.00 – deschiderea oficială, program folcloric, interpreţi şi formaţii de muzică populară, discotecă în aer liber, discotecă în centrul localităţii pînă la orele 4.00.
De asemenea, mîine, 11 septembrie, pe terenul de fotbal din localitatea Remeţi, între orele 16.00-18.00, va avea loc meciul de fotbal dintre echipele AS Remeţi şi Metalul Bogdan Vodă, meci din cadrul Ligii a IV-a, unde se estimează participarea a 200 de spectatori.
Azi, 10 septembrie, între orele 17.00-19.00, pe Stadionul Comuna Recea din localitatea Săsar, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele ACS Fotbal Comuna Recea şi FC Bistriţa, meci de campionat, etapa a II-a, Liga a III-a. Conform declaraţiei de organizare, la această competiţie se preconizează participarea unui număr de 250 spectatori.
Jandarmii maramureşeni vor asigura ordinea şi siguranţa publică la aceste manifestări prin măsuri specifice pentru desfăşurarea în condiţii optime a evenimentelor.
Avînd în vedere că sînt manifestări publice cu public numeros, Jandarmeria Maramureş aminteşte participanţilor următoarele: să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, să evite pe cît posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia, deoarece astfel de evenimente reprezintă momente prielnice pentru infractori; să solicite sprijinul jandarmilor aflaţi în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.