Superomul Andrei Roşu vine în Baia Mare

0
701

Maramureş Business Club anunţă un eveniment în premieră pentru Baia Mare. Andrei Roşu, supranumit de presa din România “superom” datorită performanţelor sale în sportul de anduranţă, vine pe 20 octombrie 2016 pentru prima dată în Baia Mare în calitate de speaker, pentru a împărtăşi comunităţii de aici povestea sa şi secretele care i-au adus succesul. Sportiv de anduranţă, blogger, antreprenor, scriitor şi vorbitor inspiraţional, organizator de evenimente caritabile şi susţinător de proiecte sociale, Andrei Roşu a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi români.
Cele mai mari reuşite ale lui Andrei sînt: record mondial – primul om care a finalizat circuitul 7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe cele 7 continente (record înregistrat în Cartea Recordurilor), primul maraton din viaţa sa fiind la Polul Nord; record naţional – primul român care a traversat înot Canalul Mînecii, în cadrul celui mai dificil ultra-trialton din lume (Arch2Arc), care include 140 km de alergare, 50 km de înotat şi 300 km de pedalat; creator al celui mai de succes blog dedicat sportivilor amatori şi fondator al primei platforme de fundraising&running din România, TRANSMARATON, şi autor al primului eBook caritabil din Romania. Din 8 septembrie, biletele sunt disponibile pentru achiziţionare pe pagina oficială a evenimentului (https://www.facebook.com/events/982576285198143/). Taxa de înscriere este 200 lei, însă pînă în 13 octombrie, taxa Early Bird este de 120 lei. Pensionarii, studenţii şi elevii beneficiază de un preţ preferenţial de 60 de lei. Detalii suplimentare, tel. 0757 400 345.
• Maramureş Business Club este un club de antreprenoriat din Baia Mare, fondat în 2013 de către Ciprian Borşan. În cei 3 ani de activitate, Maramureş Business Club a organizat zeci de evenimente dedicate mediului antreprenorial din Maramureş, a dezvoltat StartUp ADN, program de dezvoltare antreprenorială lansat în Nordul României, şi a creat o comunitate formată din tineri antreprenori preocupaţi de dezvoltarea personală şi a afacerilor lor. (G.M.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.