Gabriel Zetea: Zona Codru evolueazã de la an la an, prin realizarea unor proiecte extrem de importante pentru comunitate

0
411

Sâmbătă şi duminică, 10 şi 11 septembrie 2016, la Asuaju de Sus s-a desfãşurat cea de-a 46-a ediţie a „Festivalului Interjudeţean al Folclorului din Ţara Codrului”, cunoscut şi sub denumirea de „Târgul Cepelor”. La eveniment au participat, şi în acest an, peste 10.000 de persoane, iar pe scenă au evoluat 20 de ansambluri folclorice şi artişti de renume ai muzicii populare.
Deschiderea oficială a avut loc duminică, 11 septembrie, iar invitaţiei lansate de primarul Vasile Boitor au răspuns preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, vicepreşedintele CJ, Lucian Ioan Titus Morar, parlamentari de Maramureş, primari, consilieri judeţeni, dar şi fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea. Marea majoritate a oficialităţilor aflate pe scena din Asuaj au luat cuvântul pentru a-i saluta pe toţi cei prezenţi, dar mai ales pentru a-l lăuda pe harnicul primar, Vasile Boitor, cunoscut şi ca cel mai longeviv edil al Maramureşului.
Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea a declarat că a fost prezent la multe ediţii ale acestui festival care se desfăşoarã anual la Asuaj şi că vede, cu încântare, cum zona Codru evoluează de la an la an, prin realizarea unor proiecte extrem de importante pentru comunitate: drumuri, canalizări, construirea de poduri şi podeţe.
La fel, vicepreşedintele CJ, Lucian Ioan Titus Morar a amintit importanţa acestei manifestări care are loc an de an în Asuaju de Sus şi a precizat că a participat la multe dintre ediţiile anterioare, din calitatea de fost primar al comunei Ulmeni.
La cuvânt s-au înscris, pe rând, parlamentari şi consilieri judeţeni, dar şi primarii din comunităţile vecine sau edili veniţi din Maramureşul Voievodal pentru a fi alături de primarul din Ţara Codrului, Vasile Boitor. Edilul din Asuaju de Sus a mulţumit tuturor celor prezenţi atât pe scenă, cât şi în mulţime şi a promis că va menţine tradiţia acestui festival şi peste timp. (a.b.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.