15 copii născuţi în 2002, în vizor pentru naţională

0
513

26 de copii au participat la acţiunea de selecţie a celor mai talentaţi jucători de fotbal din Maramureş născuţi în 2002 în vederea alcătuirii lotului naţional la această categorie de vîrstă. 15 dintre aceştia au fost aleşi pentru următoarea acţiune, care va avea loc în 27 septembrie, tot în Maramureş.

26 de copii de la şase cluburi din Baia Mare, Recea, Sighetu Marmaţiei şi Ulmeni au participat la acţiunea derulată la nivelul copiilor născuţi în 2002. Selecţia a vizat depistarea celor mai talentaţi mici fotbalişti în vederea formării lotului naţional la această categorie de vîrstă. Acţiunea a avut loc pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare, coordonată fiind de antrenorul zonal Dacian Nastai din partea Federaţiei Române de Fotbal şi de Emil Kemenes – preşedinte al Comisiei de Copii şi Juniori din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş.
În urma voturilor exprimate de antrenorii prezenţi la acţiune au fost selectaţi 15 jucători. Este vorba despre portarii Cătălin Bumb şi Cristian Cuc (ambii de la ASF Kiss); fundaşii Cosmin Hreniuk şi Andrei Ofrim (ambii de la Plimob), Cătălin Jucan şi Denis Bolenyi (ambii de la ASF Kiss), Tudor Ugorciag (FC Mara); mijlocaşii Antonio Lung, Denis Tarţa, Mihai Ardelean (toţi trei de la ASF Kiss), Davide Popşa (Plimob); atacanţii Eric Piroska şi Alex Jula (ambii de la ASF Kiss), Roli Pohl (FC Mara) şi Marc Botiş (Plimob). Aceştia vor juca marţi, 27 septembrie, un meci în compania unei echipe din Maramureş formată din copii născuţi în 2000-2001. Lor li se va alătura şi Denis Bora (ASF Kiss), care nu a putut participa la acţiunea de selecţie din motive medicale.
Jucătorii care vor fi aleşi în urma acestei partide vor forma selecţionata Maramureşului şi vor participa la următoarele acţiuni interjudeţene planificate de FRF pentru alcătuirea lotului naţional format din copii născuţi în 2002.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.