ACS Fotbal Comuna Recea a pierdut meciul cu Metalurgistul Cugir la masa verde

0
1087

ACS Fotbal Comuna Re­cea a pierdut meciul cu Metalurgistul Cugir din faza a III-a a Cupei României la masa verde şi, astfel, gruparea din Alba va evolua în turul IV.

Decizia Comisiei de Disciplină şi Etică vine ca urmare a greşelii făcute de echipa maramureşeană, cînd în loc de trei schimbări, aşa cum prevede regulamentul, au efectuat patru, modificare introdusă în regulament din acest sezon al Cupei României. Pe lîngă pierderea meciului la masa verde cu 0-3, ACS Fotbal Comuna Recea s-a ales şi cu o amendă de 1.600 de lei. Conducerea clubului de lîngă Baia Mare a decis, deja, să facă recurs la decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. Şi la recurs Recea ar trebui să cîştige, în condiţiile în care în ROAF nu a apărut această modificare (cum nici altele), iar echipele angrenate în Cupa României trebuie să caute în altă parte pentru a se pune la punct cu modificările suferite din acest sezon.
Ceea ce ne intrigă pe noi este faptul că FRF nu aplică regulamentul aşa cum ar trebui şi o să vă oferim un exemplu din acest sezon al Cupei României, consumat în faza a II-a. E vorba de meciul dintre Industria Sârmei Câmpia Turzii (liga a IV-a) şi Performanţa Ighiu (liga a III-a), cînd ambele formaţii au efectuat cîte patru schimbări, şi nu trei cum prevede regulamentul. Performanţa Ighiu a cîştigat cu 4-1 pe teren şi FRF nu a luat nicio măsură în acest sens, iar decizia în acest caz era excluderea ambelor formaţii din competiţie. Dacă tot vorbim de regulament, atunci acesta ar trebui să fie valabil pentru toată lumea. Şi în acest caz brigada de arbitri a informat cele două echipe că sînt permise patru schimbări.
Încă o dată se confirmă că la FRF este o harababură de nedescris, cu oameni incompetenţi, mulţi dintre ei neavînd nimic în comun cu acest fenomen, şi care în multe cazuri nu respectă regulamentele în vigoare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.