Dans sportiv: Prodance 2000 Baia Mare, argint şi bronz la Transylvanian Grand Prix

1
651

Cu argint şi bronz, aşa au deschis perechile de la Prodance 2000 Baia Mare a doua parte a sezonului competiţional 2016. Vlad Fazekas & Alexandra Chiorean şi Sebastian Silaghi & Dalia Bărbos au urcat pe podium în cadrul concursului internaţional de dans sportiv Transylvanian Grand Prix, eveniment care a reunit peste 2.000 de sportivi în Sala Transilvania din Sibiu în cele trei zile de concurs.
Prodance 2000 Baia Mare a participat în Sibiu la concursul internaţional Transylvanian Grand Prix, eveniment care face parte din circuitul WDSF PD European Show-Dance Latin Championship şi Challenge TV Cup. Competiţia, la care au evoluat peste 2.000 de dansatori din întreaga lume, a avut loc în Sala Transilvania, timp de trei zile, în faţa unor juraţi provenind din 20 de ţări.
Dat fiind că Transylvanian Grand Prix a fost întrecerea care a deschis pentru perechile de performanţă de la Prodance 2000 a doua parte a sezonului competiţional 2016, antrenorii de la şcoala de dans băimăreană au vizat de această dată reconectarea dansatorilor la atmosfera de concurs, programul fiind astfel gîndit încît maximul de formă sportivă să fie atins la cele mai importante competiţii din această toamnă, Cupa României din Reghin şi Campionatul Naţional de Clase din Sibiu.
Două dintre perechile care au evoluat la Sibiu pentru Prodance 2000 au urcat pe podium, cucerind medalii de argint şi bronz. Este vorba despre Vlad Fazekas & Alexandra Chiorean (locul 2 la Clasa D, 16-35 ani, Standard) şi Sebastian Silaghi & Dalia Bărbos (locul 3 la Clasa D, categoria de vîrstă 12-13 ani). Astfel, în palmaresul acestui an, Prodance 2000 adună 57 de medalii (20 de locul I, 19 de locul II şi 18 de locul III). • Rezultatele Prodance 2000 la Transylvanian Grand Prix • Clasa E, categoria 12-15 ani (19 perechi participante): Darius Fazekas & Daria Katona – locul 9 (seminfinală); Adrian Pop & Anca Dunca – locul 11 (semifinală) • Clasa D, categoria 12-13 ani (12 perechi participante): Sebastian Silaghi & Dalia Bărbos – locul 3; Alexandru Rîpă – Riana Andreca – locul 7 (primul sub linie pentru finală) • Clasa D, 16-35 ani, Standard (11 perechi participante): Vlad Fazekas & Alexandra Chiorean – locul 2.
Următorul concurs la care Prodance 2000 va participa este Cupa Maramureşului, competiţie ajunsă la a patra ediţie şi care va avea loc în 8 octombrie în Baia Sprie, în organizarea cluburilor Spria Top Dance din Baia Sprie, Destiny şi Prodance 2000 din Baia Mare.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.