Incendii în week-wend

0
462

În perioada 23-26 septembrie, pompierii maramureşeni au intervenit în 5 situaţii de urgenţă.
• Vineri, pompierii militari din Borşa au lichidat un incendiu izbucnit la un coş de fum al unei case de pe strada Cascada. Din fericire, a ars doar funinginea din coşul de evacuare al fumului.
• Sâmbătă, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu la un container. În urma incendiului au ars circa 150 kg de deşeuri menajere. Pompierii sigheteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o afumătoare în Călineşti. Flăcările au distrus circa 200 de metri pătraţi din acoperişul din lemn al afumătoarei, diverse obiecte de mobilier şi circa 300 de metri de instalaţie electrică. Pompierii din Vişeu de Sus au lichidat un incendiu la un coş de fum al unei case, unde a ars doar funinginea.
• Duminică, pompierii din Târgu Lăpuş au lichidat un incendiu, izbucnit la o centrală termică în localitatea Dobricul Lăpuşului, în urma căruia s-a distrus centrala termică.
Personalul SMURD a intervenit la 52 de urgenţe medicale: Baia Mare – 21 de cazuri, Sighetu Marmaţiei – 6, Fărcaşa – 10, Vişeu de Sus – 5, Borşa – 1, Cavnic – 4 şi Bogdan Vodă – 5.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.