Primul pas greşit

0
420

• Viitorul Ulmeni – Sănătatea Cluj-Napoca 1-2 (0-2)

Viitorul Ulmeni a făcut primul pas greşit din acest campionat, formaţia antrenată de Dorin Toma şi Dănuţ Sabou fiind învinsă pe teren propriu de liderul Sănătatea Cluj-Napoca.
Oaspeţii s-au impus cu 2-1 (2-0), după o primă repriză modestă a gazdelor, care au evoluat mai bine în partea secundă, dar insuficient pentru a întoarce soarta partidei. Liderul va deschide scorul în minutul 28, din penalty, autor Adrian Lupu, la un henţ comis în suprafaţa de pedeapsă a mijlocaşului Balmoş. Pe finalul primei părţi viruşii verzi îşi vor majora avantajul, în minutul 39, prin Raul Vitan, care a profitat de o greşeală comisă de Ignat şi a rămas singur cu Danciu. În partea a doua gazdele au ieşit mai motivate de la vestiar, au dominat, şi-au creat ocazii de a marca, dar golul a venit, din păcate, prea tîrziu, în minutul 90+1, autor Alexandru Ignat. Viitorul Ulmeni clachează, aşadar, pentru prima oară în acest sezon, dar se menţine în partea superioară a clasamentului.
• Viitorul Ulmeni: Danciu – Ignat, Vanca (cpt.), R. Trif (35 R. Gherman), Şerban, Moş (45 D. Sabou; 73 C. Păcurar), Balmoş, Ghereben, R. Ardeleanu (45 Boje), S. Chiorean, Feraru. Antrenori: Dorin Toma şi Dănuţ Sabou.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.