Selecţia jucătorilor născuţi în 2002, fază interjudeţeană în 12 octombrie

0
427

11 jucători de fotbal din Maramureş au fost selectaţi în cadrul acţiunii organizate pentru depistarea celor mai talentaţi fotbalişti născuţi în 2002 în vederea formării lotului naţional la această categorie de vîrstă. Echipa judeţului nostru astfel formată va participa în 12 octombrie la o nouă etapă de selecţie alături de reprezentativele similare din Satu Mare, Sălaj şi Bihor.
26 de mici fotbalişti de la şase cluburi din Baia Mare, Recea, Sighetu Marmaţiei şi Ulmeni au participat la prima etapă de selecţie din Maramureş pentru copiii născuţi în 2002. O acţiune organizată de Federaţia Română de Fotbal (reprezentată de antrenorul zonal Dacian Nastai) şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Maramureş (reprezentată de Emil Kemenes – preşedinte al Comisiei pentru Copii şi Juniori) în vederea formării lotului naţional la această categorie de vîrstă.
În urma voturilor exprimate de antrenorii prezenţi la acţiune au fost selectaţi 15 jucători de la Plimob Sighetu Marmaţiei, ASF Kiss şi FC Mara 2010 Baia Mare. Aceştia au jucat un meci în compania juniorilor B republicani de la FC Mara 2010. 11 copii au trecut şi de această a doua etapă de selecţie. Este vorba despre portarul Cristian Cuc (ASF Kiss); fundaşii Andrei Ofrim (Plimob), Denis Bolenyi şi Denis Bora (ambii de la ASF Kiss), Tudor Ugorciag (FC Mara); mijlocaşii Denis Tarţa, Mihai Ardelean (ambii de la ASF Kiss), Davide Popşa (Plimob); atacanţii Eric Piroska şi Alex Jula (ambii de la ASF Kiss), Roli Pohl (FC Mara). Un al 12-lea component va fi ales dintre fundaşul Cătălin Jucan (ASF Kiss), mijlocaşul Antonio Lung (ASF Kiss) şi atacantul Marc Botiş (Plimob).
Procesul de selecţie continuă în 12 octombrie, la Oradea, acolo unde se vor întîlni echipele de selecţionaţi din Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Bihor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.