Două meciuri importante şi jucători noi în lot

0
626

Ieri, conducerea BCM Olimpic Baia Mare a susţinut o conferinţă de presă în care a prezentat ultimele noutăţi legate de cele două meciuri din următoarele şase zile, dar şi despre jucătorii sîrbi aflaţi în probe. Primul meci pentru echipa noastră se va consuma la mijlocul acestei săptămîni, mai precis miercuri, cînd BCM Olimpic Baia Mare va evolua, de la ora 18, în polivalenta „Lascăr Pană”, returul din Cupa României cu BC Timişoara. Dacă testul cu gruparea de pe Bega este unul mai mult de palmares, adversarii băimărenii avînd prima şansă la calificare, cel cu Phoenix Galaţi, de luni, este extrem de important în ecuaţia luptei la retrogradare.
„Sîntem înaintea a două meciuri destul de importante care contează unul pentru Cupa României şi unul pentru campionat. Sperăm să avem o comportare cît mai bună la aceste meciuri. În limita bugetului pe care l-am avut, în limita lotului pe care îl avem încercăm să ne pregătim cît mai bine pentru aceste două meciuri şi să avem în faţa suporterilor o comportare cît mai bună”, a spus Dan Donca, antrenorul secund al BCM Baia Mare. Conducerea BCM Olimpic a decis ca la acest meci intrarea să coste 5 lei, iar elevii, avînd în vedere că miercuri e Ziua Educaţiei, vor putea intra gratis.
La conferinţa de ieri din prezidiu a făcut parte şi noul team manager al clubului, care a spus că a venit la BCM pentru a construi o echipă puternică. „Este o plăcere pentru mine să fiu aici, la Baia Mare. Totodată am obligaţia să dau ce am mai bun din mine pentru echipa BCM Baia Mare. Trebuie să devenim puternici şi de aceea sînt aici”, a declarat noul team manager al BCM Baia Mare, Rasa Mijuskovic.
Vestiarul băimărean începe să adune nume noi odată ce echipa a promovat. Astfel, în această perioadă la club se află în probe doi jucători sîrbi. Este vorba despre conducătorul de joc, Luka Pajkovic, jucător pe poziţia 5, şi Marko Pavlovic. Cei doi ar putea intra în meciul din Liga Naţională cu Galaţiul, sau dacă totul decurge normal cu parafarea actelor, sîrbii vor putea evolua încă din meciul cu Timişoara.
„Urmează un retur cu Timişoara. Nu ne facem speranţe avînd în vedere diferenţa la care am pierdut, dar promitem publicului băimărean că o să vadă nişte luptători în sală. În etapa a III-a întîlnim Galaţiul şi vom încerca să luăm cele două puncte. La baschet înfrîngerea înseamnă un punct, victoria două. Deci mergem cu siguranţă să cîştigăm împotriva echipei din Galaţi”, a punctat Sebastian Man, noul vicepreşedinte al BCM Baia Mare, în finalul conferinţei de presă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.