Furturi soluţionate de poliţişti

0
363

Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat un băimărean, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

În Baia Mare
Luni, 3 octombrie, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au identificat un tânăr de 26 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în luna august a.c., băimăreanul ar fi sustras 260 lei, dintr-o locuinţă situată pe strada Horea, din municipiul Baia Mare. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti şi restituit părţii vătămate.
În Vişeu de Sus
Un alt furt din locuinţă a fost soluţionat, la scurt timp de la reclamarea faptei, de poliţiştii din Leordina, cu sprijinul poliţiştilor din Vişeu de Sus. În urma activităţii de documentare şi verificare efectuate, poliţiştii au identificat pe raza oraşului Vişeu de Sus, un tânăr de 25 de ani, din Poienile de sub Munte, bănuit că, la data de 2 octombrie a.c., a sustras un motoferăstrău, dintr-o locuinţă de vară, situată pe raza localităţii de domiciliu. Şi în acest caz bunul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.
În Tîrgu Lăpuş
Şi la Târgu Lăpuş poliţiştii au identificat un tânăr, de 17 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt.
Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că, la data de 17 august a.c., tânărul a pătruns prin efracţie într-o locuinţă situată pe strada Zorilor, din Târgu Lăpuş, şi a sustras un motoferăstrău. Bunul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.
În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.