Borşean cercetat pentru înşelăciune şi punere în circulaţie de valori străine falsificate

0
368

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş – Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui borşean, bănuit de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi punere în circulaţie de valori străine falsificate.

Marţi, 4 octombrie, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat, de 34 de ani, din oraşul Borşa, bănuit că ar fi pus în circulaţie valută falsă pe raza judeţului Maramureş.
În urma percheziţiei poliţiştii au descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor o cantitate de substanţă de culoare verzuie, sub formă de joint.
Cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti, sub aspectul comiterii infracţiunilor de punere în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Mandat de executare a pedepsei închisorii

Poliţiştii din Cavnic au identificat un tânăr, din oraş, condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate. Pe numele lui instanţa a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an, 9 luni şi 15 zile de închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de furt şi distrugere. Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a fost depus în penitenciar unde îşi va executa pedeapsa.

Minor cercetat pentru furt calificat

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat un minor bănuit de comiterea infracţiunii de furt. Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţişti au relevat că minorul, de 14 ani, a profitat de neatenţia unei angajate şi i-a sustras de pe tejgheaua unui local, situat pe strada Lupului, telefonul mobil. Valoarea prejudiciului a fost de 1.500 lei. Telefonul mobil a fost recuperat şi restituit părţii vătămate iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.