Două transferuri la echipa de băieţi

0
381

Miercuri, derby-ul campionatului la feminin

Vineri, 7 octombrie, în sala de conferinţe a Sălii Polivalente “Lascăr Pană” a avut loc o conferinţă de presă organizată de Clubul Sportiv Minaur. Principalele subiecte au fost noutăţile din cadrul clubului, dar şi două transferuri realizate la echipa de hand­bal masculin.

În prima parte a conferinţei s-a vorbit despre echipa de handbal feminin, pentru care urmează un meci dificil în compania echipei CSM Slatina. Partida va avea loc miercuri, 12 octombrie, pe teren propriu. Din partea echipei de handbal feminin, au participat la conferinţa de presă directorul sportiv Ionuţ Marta, antrenoarea Simona Maior-Paşca şi jucătoarele Raluca Mihai şi Alexandra Pricop.
Antrenoarea Simona Ma­ior-Paşca a declarat: “Abor­dăm fiecare meci la victorie. Meciul cu CSM Slatina este cel mai greu meci din acest campionat. După această partidă vom putea trage linie şi să vedem unde ne aflăm. Clar, obiectivul nostru este să creştem jucătoarele. Sperăm că publicul ne va susţine din tot sufletul. Trebuie să aibă răbdare cu jucătoarele tinere”.
“Mă bucur că am fost cooptată în acest proiect, cîteva dintre jucătoare mi-au fost colege în trecut, iar cele tinere sînt de valoare şi vor demonstra asta pe teren. Meciul cu CSM Slatina este probabil cel mai dificil din această serie, iar pentru noi este un test care ne va arăta unde ne aflăm”, a spus Raluca Mihai.
conferinta-minaur-feminin“Mă bucur să fac parte din această echipă, îmi doresc să fiu utilă echipei şi să ajungem tot mai sus în clasament”, a declarat şi Alexandra Pricop.
În ceea ce priveşte echipa de handbal masculin, au fost transferaţi fraţii Răzvan şi Alexandru Farcaş de la CSM Ploieşti. “Mă bu­cur că am reuşit să îi cooptăm în echipă pe cei doi jucători, deoarece purtăm negocieri cu ei de ceva vre­me. Răzvan joacă pe postul de pivot, iar Alexandru este un jucător polivalent, care ne va ajuta foarte mult pe faza de atac. Sper să se integreze rapid în echipă, iar la meciul din deplasare cu CSM Oradea să înţeleagă deja principiile tactice ale echipei”, a spus antrenorul echipei de handbal masculin, Raul Fotonea.
La juniori, Alexandru şi Răzvan au evoluat pentru echipele CSŞ Bacău şi ROM CRI Braşov, cu ultima cîştigînd două titluri naţionale la juniori I. La seniori, cei doi fraţi au evoluat în Liga Naţională pentru SCM ROM CRI Braşov, după care s-au transferat la CSM Oradea, unde au evoluat cinci ani. În sezonul 2015/2016, Alexandru şi Răzvan au evoluat în Liga Naţională pentru CSM Ploieşti. De asemenea, Alexandru şi Răzvan au făcut parte din echipele naţionale de juniori, cadeţi şi tineret.
“Ne bucurăm că am ajuns la Minaur, un club de tradiţie în handbalul românesc, care întotdeauna şi-a propus obiective mari. Sperăm că la finalul campionatului să ne îndeplinim obiectivul, adică promovarea în Liga Naţională. Sînt cîteva echipe bune în Seria B, dar sperăm că nu ne vor pune probleme” a spus Răzvan Farcaş. (minaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.