PSD Maramureş deschide lista la parlamentare cu Gheorghe Şimon la Camera Deputaţilor şi Liviu Marian Pop la Senat

2
1241

Comitetul executiv Judeţean al PSD Maramureş s-a întrunit sâmbătă, 15 octombrie 2016, în şedinţă lărgită, cu participarea primarilor, viceprimarilor, con­silierilor judeţeni, membrii Biroului Politic Judeţean, pentru a-şi de­semna candidaţii la alegerile parlamentare din 11 decembrie. După ce s-a stabilit locul I la Camera Deputaţilor şi la Senat, următoarele poziţii au intrat la vot secret, fiind mai mulţi doritori pentru fiecare loc în parte.
Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a declarat că, pentru prima dată în istoria partidului, s-a folosit un sistem de vot care să trimită în Parlamentul României doar candidaţi din Maramureş: „Am ales vârfurile de lance ale PSD în viitoarea bătălie electorală, pe care PSD trebuie să o câştige. I-am votat azi, în unanimitate, pe cei care vor deschide lista, respectiv pe Gheorghe Şimon, vicepreşedintele PSD la nivel naţional, propus pentru Camera Deputaţilor şi Liviu Marian Pop, pentru Senatul României. Ambii colegi au fost susţinuţi de către toţi membrii social-democraţi prezenţi la şedinţă. PSD Maramureş le-a recunoscut meritele din ultimul mandat. Pentru celelalte poziţii de la Camera Deputaţilor şi Senat, unde au existat mai mulţi doritori, atât parlamentari în funcţii, cât şi oameni noi, femei şi tineri, Comitetul Executiv Judeţean al PSD a stabilit, prin vot secret, pentru fiecare poziţie în parte, o recomandare de validare către Comitetul Executiv Naţional al PSD”.
Pentru Camera Deputaţilor s-au înscris: Florin Tătaru, Sorin Bota, Călin Matei, Marcel Cosma, Ana Moldovan, Claudiu Mureşan, Lucia Oşan, Olivia Ardelean, Florin Podină, Liliana Pop,  Bogdan Tomoioagă şi Sorin Vlaşin. Pentru Senat: Vasile Boitor, Ioan Mătieş, Liliana Moga şi Anton Rohian.
(o.m.)

2 COMENTARII

  1. Apropo, d-le Zetea, ne spui si noua cine ti-a dat telefon (a se citi ordin) sa decorezi un dusman al Romaniei? Ca nu cred ca a fost ideea dumitale. Spune-ne sa stim si noi, nu de alta dar sa nu murim prosti. Noi cam stim cine (in proportie de 99,99 %) dar asteptam sa ne spui.

  2. Pe Liviu Marian Pop nu l-as vota nici daca ar fi singurul parlamentar. Exact ce spuneam ieri, PSD e un partid de infractori (Dragnea), penali (Ponta), lingai si slugi (Liviu Marian Pop), inculti si limitati (Gabriel Zetea).

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.