Joi, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

0
297

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Maramureş organizează joi, 20 octombrie, începînd cu ora 9, o nouă ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul se va desfăşura la Cercul Militar din Baia Mare, str. Hortensiei nr 1A, dar şi în Sighetu Marmaţiei, la punctul de lucru al AJOFM Maramureş, str. Al. Ivasiuc nr. 17.
La Bursa locurilor de muncă pot participa agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante, absolvenţii unei forme de învăţămînt, cît şi celelalte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Cu ocazia acestei burse, agenţii economici care doresc să participe au posibilitatea să-şi selecteze vitorii angajaţi direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele locului de muncă pe care îl oferă.
Pentru mai multe detalii, agenţii economici se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Maramureş, str. Hortensiei nr. 1A sau la telefoanele 0262-227821, 0262-227829 (fax) şi la adresa de e-mail: stefania. donca@mm.anofm.ro. (c.f.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.