La Seini, poliţiştii au acţionat pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier

0
388

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt priorităţi ale poliţiştilor rutieri. Astfel, poliţiştii din Seini au acţionat pentru depistarea şi tragerea la răspundere a participanţilor la trafic care pun în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 8.000 lei.
La finalul săptămânii trecute, poliţiştii rutieri din Seini au acţionat pentru prevenirea accidentelor cau­zate de nerespectarea regimului legal de viteză.
În cadrul acţiunii au fost verificaţi mai mulţi şoferi care s-au deplasat cu autovehiculele pe raza oraşului şi 28 dintre ei au fost sancţionaţi pentru viteză excesivă sau alte abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 8.000 lei.
Întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România, poliţiştii maramureşeni atrag atenţia asupra importanţei respectării regimului legal de viteză.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.