Futsal. Azi, ora 18, în polivalenta băimăreană, duel România – Ungaria

0
282

Azi, cu începere de la ora 18, în sala polivalentă “Lascăr Pană” se va disputa meciul amical de futsal Under 21 dintre naţionalele similare ale României şi Ungariei, intrarea urmînd să fie liberă. Ieri, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş, a avut loc o conferinţă de presă la care au luat parte managerul naţionalei Valeriu Ioniţă, antrenorul principal Kacso Endre şi căpitanul tricolorilor Vlăduţ Pavel, conferinţă prezidată de preşedintele AJF Maramureş Cristian Balaj.

Valeriu Ioniţă, managerul României, a dezvăluit care sînt calităţile prin care România ar putea învinge Ungaria pentru prima oară într-un meci amical: “Îmi pare realmente bine că sîntem aici, condiţiile fiind de top pentru acest eveniment. Sperăm pentru prima oară să învingem în întîlnirile cu Ungaria. Prin dăruire, abnegaţie să realizăm prima victorie în disputele cu Ungaria”.
La rîndul său, antrenorul principal Kacso Endre, a fost pe aceeaşi lungime de undă cu managerul tricolorilor: “Ne-am pregătit foarte bine pentru această dublă amicală, am avut un cantonament înainte la Cheile Grădiştei şi cred că putem învinge Ungaria. Sperăm să vină cît mai mult public, contează foarte mult pentru noi, şi vrem să cîştigăm”.
În fine, căpitanul României, Vlăduţ Pavel, a concluzionat: “Sîntem pregătiţi şi psihic şi fizic să învingem Ungaria în cele două meciuri”. România a evoluat în primul amical, ieri, în Ungaria, la Csenger, iar azi, de la ora 18, în Baia Mare, se va disputa revanşa, intrarea fiind liberă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.