Băimăreanul Florin Vlad şi partenera lui, Natalia O’Connor, participă la Mondialul WDC din Paris

0
561

Băimăreanul Florin Vlad şi partenera lui, Natalia O’Connor, participă – în perioada 2-4 decembrie, în Paris – la Campionatul Mondial de dans sportiv organizat de World Dance Council. Pregătindu-se pentru acest prestigios concurs, Natalia şi Florin au evoluat recent la competiţii din Bulgaria, Olanda şi Germania, în fiecare dintre aceste întreceri internaţionale cei doi ajungînd pînă în finale.
În faimosul Disneyland din Paris, între 2 şi 4 decembrie, World Dance Council (WDC) organizează Campionatul Mondial de dans sportiv, competiţie în care perechea Florin Vlad & Natalia O’Connor va evolua pentru Statele Unite ale Americii, ţară pe care o reprezintă cu succes din anul 2013. „Este o competiţie foarte puternică. Am participat la ea în urmă cu doi ani, dar atunci eram la început în cadrul categoriei Adulţi. Cu toate acestea am reuşit să ocupăm locul 48, pentru ca la categoria Under 21 să ajungem pînă în semifinale. Dacă am intra în sferturi ar fi o performanţă excepţională pentru noi!”, mărturisea Florin în toamna acestui an, înainte să înceapă şirul concursurilor premergătoare Mon­dialului din Paris.
Cele mai recente concursuri la care Natalia şi Florin s-au prezentat sînt tot atîtea motive pentru ca perechea să fie încrezătoare în şansele ei de a străluci la Campionatul Mondial WDC. La finele lunii octombrie, alături de peste o sută de perechi din 13 ţări înscrise în concurs, Natalia şi Florin s-au clasat pe locul 2 la Sofia Open Dance Festival în Bulgaria.
A urmat, la început de noiembrie, Dutch Open în Assen. O competiţie de top internaţional în cadrul căreia perechea s-a plasat pe locul 4 în finala categoriei Dutch Open Rising Stars – Standard (45 de perechi în concurs), iar la Dutch Open Standard (44 de perechi la start) a ajuns pînă în semifinală, ocupînd locul 10. „A fost un weekend cu foarte mult dans la Assen, prilej cu care am simţit că dansul nostru s-a îmbunătăţit semnificativ. Ştim foarte clar cum vom continua să creştem calitatea dansului nostru şi abia aşteptăm să evoluăm la Mondial!”, măr­turiseau cei doi după concursul din Olanda.
În a doua jumătate a lunii noiembrie Natalia şi Florin au concurat la „Ralph Lepehne Open” din Bonn (Germania), o competiţie care le-a adus în palmares o nouă medalie de bronz.
Perechea Florin Vlad & Natalia O’Connor se antrenează la Prodance 2000 atunci cînd este în România. Toţi cei de la şcoala de dans băimăreană le urează multă baftă în Paris colegilor lor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.