Administraţia Cavnic îşi deszăpezeşte străzile în regie proprie

0
725
Lucrări de deszăpezire în oraşul Cavnic

Autorităţile locale din Cavnic îşi execută lucrările de deszăpezire din oraş în regie proprie. Astfel, de când a început să ningă, primăria a mobilizat 11 utilaje cu care îndepărtează zăpada de pe toate străzile din oraş şi împrejurimi.

Cu toate că nu este uşor, administraţia având de gestio­nat peste 40 de kilometri de străzi, cu ajutorul oamenilor, străzile sunt totuşi deszăpezite: „După cum bine aţi observat, în ultima perioadă, şi la noi s-au aşternut peste oraş cantităţi însemnate de zăpadă. Primăria oraşului a început încă din prima zi să ia măsuri de îndepărtare a zăpezii. Doresc să mă asigur că toate străzile sunt practicabile în acest moment, iar în cazul în care s-a omis vreo stradă, doresc să îmi comunice căvnicarii strada respectivă. Deoarece am încercat în ultima perioadă să lucrez cu tot mai mulţi căvnicari, evitând firmele externe de deszăpezire, este posibil ca nu toate străzile deszăpezite să se ridice la standardul maxim dorit, dar promitem că în viitor vom încerca să evităm unele greşeli, dacă ele au existat.
Facem precizarea pentru toţi cetăţenii, că străzile din oraş, pe care primăria le deszăpezeşte, au o lungime de peste 41 km”, a declarat Vladimir Petruţ, primarul oraşului Cavnic. (c.v.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.