Viaţa – prioritate a poliţiştilor rutieri!

0
346

Crăciunul este o sărbătoare asociată cu dăruirea, cu speranţa şi dorinţa ca visurile să devină realitate. Este o perioadă când, în mod deosebit, gândurile noastre se îndreaptă spre cei care au nevoie de ajutorul semenilor şi când, indiferent de profesie, ne putem transforma în ucenici ai lui Moş Crăciun. Acest lucru au ales să-l facă şi poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Maramureş.

Pentru că protejarea vieţii este cea mai importantă misiune a lor, activităţile zilnice din trafic ale poliţiştilor rutieri au fost completate de o îndatorire specială: dăruirea unor stropi de viaţă.
În cadrul unei campanii umanitare menite să ajute la salvarea unor pacienţi care au nevoie de sânge, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au demonstrat că preţuiesc viaţa şi că fac tot posibilul să contribuie la salvarea acestui dar preţios.
Prin generozitatea de care au dat dovadă, ei vor contribui la creşterea şanselor de supravieţuire sau vindecare a persoanelor care depind de transfuzii de sânge. De asemenea, cu tichetele obţinute se vor cumpăra cadouri ce vor fi oferite în cadrul unei acţiuni caritabile.
Prin acest gest, poliţiştii dovedesc că sunt alături de cetăţeni, nu doar prin măsurile menite să le crească siguranţa, ci şi prin fapte de suflet menite să aducă un strop de bucurie, speranţă şi şansă la viaţă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.