Weekend cu 16 intervenţii

0
325

• Vineri, pompierii băimăreni au intervenit în Baia Mare, pe strada Tăul Roşu, pentru a lichida un incendiu la podul unei case. Focul a mistuit circa 200 metri pătraţi din podul de lemn al casei, diverse obiecte electrocasnice şi materiale textile. Tot militarii băimăreni au lichidat un incendiu în localitatea Coltău, unde un magazin alimentar a fost cuprins de flăcări. Au ars diverse produse alimentare, un frigider, materiale textile şi diverse documente. La Groşi, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit la un tablou electric al unui lăcaş de cult. Flăcările au mistuit tabloul electric. Pompierii sigheteni au intervenit pe strada Bogdan Vodă, din Sighetu Marmaţiei, pentru a lichida un incendiu izbucnit la un coş de fum. Din fericire a ars doar funinginea din coş. Tot un incendiu izbucnit la un coş de fum au lichidat şi pompierii băimăreni. Şi în acest caz a ars doar funinginea din coş.
• Sâmbătă, la Săliştea de Sus, o locomotivă a fost cuprinsă de flăcări. Militarii Gărzii de Intervenţie Bogdan Vodă au lichidat incendiul care a distrus elementele combustibile din compartimentul motor al locomotivei. Pompierii băimăreni au intervenit pe strada Vasile Alecsandri, unde un incendiu a izbucnit într-o bucătărie a unei locuinţe. Au ars diverse materiale textile. La Dragomireşti, pompierii au stins un incendiu izbucnit la un coş de fum, unde a ars doar funinginea. Pompierii băimăreni au intervenit pe Craica, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. Flăcările au distrus circa 3 metri pătraţi din acoperişul de lemn acoperit cu ondulin.
• Duminică, pompierii din Sighetu Marmaţiei au lichidat două incendii izbucnite la coşuri de fum. În ambele situaţii a ars doar funinginea. Pompierii băimăreni au intervenit în Cavnic pentru a lichida un incendiu izbucnit la un mijloc de transport. În urma incendiului au ars diverse mase plastice din compartimentul motor. La Remeţi podul unei case a fost cuprins de flăcări, iar pentru lichidarea incendiului au acţionat pompierii sigheteni împreună cu pompierii voluntari din localitate. Au ars circa 50 metri pătraţi din acoperişul de lemn, 150 kg de fân şi 10 metri pătraţi de pod din lemn. La Coruia, pompierii băimăreni au intervenit pentru a lichida un incendiu în urma căruia au ars circa 5 metri pătraţi de pod din lemn şi 3 metri de grindă de lemn. Tot militarii băimăreni au intervenit, la Dăneşti, unde o bucătările de vară a luat foc. Focul a mistuit 13 metri pătraţi de pereţi din OSB şi diverse obiecte de mobilier şi textile.
• Luni, pompierii din Baia Mare au intervenit în localitatea Tăuţii Măgherăuş, unde a fost semnalat un incendiu la podul unei case. Focul a distrus acoperişul casei pe o suprafaţă de circa 80 metri pătraţi, mobilier, textile, aparatură electrocasnică, o scară de lemn şi s-a degradat pardoseala mansardei.
Personalul SMURD Maramureş a intervenit la 62 de urgenţe medicale: Baia Mare – 29 de cazuri, Sighetu Marmaţiei – 5, Fărcaşa – 12, Cavnic – 6, Vişeu de Sus – 5, Borşa – 1, Bogdan Vodă – 4 cazuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.