Presupuşii ucigaşi ai poliţistului din Vişeu au fost arestaţi

0
428

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus, la data de 07.01.2017, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpaţilor TOMOIAGĂ IOAN AURELIAN şi TOMOIAGĂ MARIUS OVIDIU pentru săvârşirea infracţiunii de omor. În data de 6 ianuarie, faţă de inculpaţi a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 4.01.2017, în intervalul orar 10-11, inculpaţii Tomoiagă Ioan Aurelian şi Tomoiagă Marius Ovidiu au aplicat mai multe lovituri cu un corp tăietor/înţepător victimei Nistor Gheorghe, lucrător de poliţie ce se afla în timpul programului de lucru, în sediul Postului de Poliţie Vişeu de Jos şi care, în urmă cu câteva zile l-a sancţionat contravenţional pe cel de-al doilea inculpat. După agresiune, victima a fost încuiată în birou, fiind găsită decedată în jurul orei 19. Leziunile tanatogeneratoare cauzate victimei au interesat zona arterei carotide stângi, a cordului şi zona abdominală.
La data de 07.01.2017, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Maramureş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.