Au început antrenamentele şi la ACS Fotbal Comuna Recea

0
515

ACS Fotbal Comuna Recea, care a avut un tur de campionat în Liga a III-a excepţional, clasîndu-se la jumătatea sezonului pe locul secund, la doar patru puncte de recuperat faţă de lider, a început antrenamentele pentru partea a doua a actualei stagiuni.
La prima şedinţă de pregătire sub comanda tehnicienilor Romulus Buia şi Ovidiu Mic au fost prezenţi toţi jucătorii, singurul care şi-a exprimat dorinţa de a pleca la o altă echipă fiind fundaşul Petrică Mateaş. Aflaţi la final de contract, jucătorii Alin Bota, Valer Giurgiu, Milian Urs, Vlăduţ Gherman, Mihai Deac, Adrian Şter şi Iuliu Roşiianu au ajuns la o înţelegere cu conducerea clubului şi vor continua cu gruparea de lîngă Baia Mare. Săptămîna aceasta antrenamentele au fost efectuate în sala de sport, iar de săptămîna viitoare şedinţele se vor face la baza din satul Săsar. Vizita medicală a jucătorilor a fost stabilită pentru 6 şi 8 februarie.
Tehnicienii celor de la ACS Fotbal Comuna Recea au stabilit deja un program al jocurilor amicale. Astfel, primul meci este prevăzut pentru duminică, 29 ianuarie, la Nyirbator, în Ungaria, cu liderul Ligii a IV-a din Satu Mare, Unirea Tăşnad. Pînă la plecarea într-un stagiu centralizat, programat pentru perioada 11-18 februarie, la Nyirbator, pe 4 februarie este stabilit cel de-al doilea amical, cu Unirea Jucu, la Cluj-Napoca. În cantonamentul din Ungaria Recea mai are planificat un amical cu colega de serie FC Zalău, dar şi alte jocuri cu echipe din zonă.
Prima etapă a returului  Ligii a III-a, Seria a V-a, se va relua în 4 martie, ACS Fotbal urmînd să primească vizita ultimei clasate, Recolta Dorolţ. Reamintim că gruparea pregătită de Romulus Buia şi Ovidiu Mic a încheiat turul pe locul doi, cu un total de 30 de puncte, avînd de recuperat patru puncte faţă de AFC Hermannstadt.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.