8 obiective sportive au trecut în subordinea CS Minaur

0
568
Stadionul “Viorel Mateianu”

În şedinţa Consiliului Local al Municipiului Baia Mare de luni pe ordinea de zi s-a aflat şi un punct ce vizează anumite baze sportive aflate în proprie­tatea primăriei.
Dacă pînă în urmă cu două zile acestea s-au aflat în subordinea Serviciului Public Ambinet Urban, acestea au trecut în cea a Clubului Sportiv Minaur, în urma unui protocol de dare în administrare. Este vorba de 8 obiective, astfel: Ştrandul Municipal, Stadionul „Viorel Mateianu”, terenul II al aceluiaşi stadion, sala de gimnastică de lîngă ştrand, terenul de handbal, aflat tot în acea zonă, terenurile de tenis din parcul municipal, skatepark-ul de deasupra stadionului şi terenul de atletism.

Ionuţ Marta
Ionuţ Marta

Directorul general al CS Minaur, Ionuţ Marta, cel care va răspunde de aceste baze, are în plan atragerea de investitori pentru recondiţionarea lor, pe lîngă bugetul care va veni din partea Primăriei Baia Mare. „Consider că trebuie făcută o evaluare individuală a stării fiecărei baze, precum şi o analiză a potenţialelor persoane juridice dispuse să investească într-o eventuală asociere în aducerea bazelor sportive la un nivel european, pentru ca cetăţenii Băii Mari să aibă acces la desfăşurarea activităţii sportive”, a declarat, în exclusivitate pentru cotidianul nostru, Ionuţ Marta. De asemenea, Ionuţ Marta este de părere că aceste baze trebuie să fie închiriabile pentru toată lumea din municipiu, doar că în acest moment marea majoritate se află într-o stare deplorabilă. Din păcate, momentul la care aceste baze sportive vor fi funcţionale sută la sută nu poate fi întrezărit, acesta depinzînd de fondurile care se vor aloca pentru refacerea lor sau investitorii care vor fi atraşi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.