Dezvoltarea terapiei Tecar

0
480

Compania Golden Star împărtăşeşte idealurile Comitetului Italian Paralimpic de susţinere, oferind siguranţă şi încredere. Aparatele pentru terapie Tecar transferă energia pe ţesuturi, prin intermediul unor aplicatoare „aflate în contact”. Golden Star a patentat sistemul Fisiowarm, realizat în întregime în Italia, ce permite terapeutului controlul în paralel, prin 2 sisteme: o telecomandă – tabletă – şi un ecran amplasat pe partea din faţă a aparatului, permiţând supravegherea şi gestionarea tuturor funcţiilor esenţiale, în mod eficient. Datorită tabletei, terapeutul se poate concentra asupra pacientului, asigurând poziţiile cel mai potrivite şi confortabile pentru terapie, fără a fi necesară o verificare frecventă a aparatului: sunt afişate, de fapt, în timp real, toate evaluările, aşa cum explică Stefano Giordano, directorul general al companiei, prezente în douăzeci de ţări din întreaga lume şi pentru care Jocurile Paralimpice reprezintă un punct de referinţă în portofoliu.
Evoluţia sistemului Fisiowarm este strâns legată de exigenţele fizioterapeutului, care se poate concentra în totalitate pe pacient, bucurându-se de tehnologia şi de informaţiile pe care le are la dispoziţie.
Obiectivul Golden Star nu este de a crea simple produse, ci de a se adapta cerinţelor specialiştilor şi se traduce prin libertatea de mişcare a terapeutului, în timpul tratamentului pacienţilor. (v.i.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.