Programul juniorilor şi junioarelor la final de săptămînă

0
280

La acest final de săptămînă se va disputa o nouă etapă a juniorilor, respectiv junioarelor I, II sau III, în care sînt implicate şi echipe din Baia Mare sau Maramureş. Multe dintre acestea ocupă primul loc sau se află pe unul dintre locurile care le dă posibilitatea să ajungă în faza următoare a campionatelor naţionale de juniori sau junioare.
La juniori I, seria F, este programată etapa 11, în care Baia Mare este reprezentată de o singură formaţie. CSŞ 2 va evolua în cadrul acestei etape pe teren propriu, duminică, 26 februarie, de la ora 14.00, în sala de sport a Şcolii nr. 5, împotriva celor de la Naţional Sighişoara. Înaintea duelului de duminică, cele două echipe se află pe locul 4, respectiv 5, CSŞ 2 acumulînd 19 puncte, iar Naţional Sighişoara are cu trei mai puţin.
Trecem la juniorii II, seria H, unde municipiul nostru şi Maramureşul se află în competiţie cu patru formaţii. În etapa 10, două dintre ele vor juca pe teren propriu, iar celelalte două în deplasare. Astfel, azi, 24 februarie, CS Seini se va duela, de la ora 17.00, acasă, cu LPS Satu Mare. CS Marta va întîlni, tot acasă, dar sîmbătă, de la ora 11.00, pe AHC Potaissa Turda, liderul seriei. Academia Minaur se va deplasa în etapa 10 la LPS Cluj-Napoca, iar CSŞ 2 Baia Mare la CSŞ Adep Satu Mare, partide stabilite tot sîmbătă, de la ora 12.00, respectiv 11.30.
Etapa 7 a junioarelor II, seria H, aduce şi derby-ul băimărean dintre CSŞ 2 şi CS Phoenix, ocupantele locurilor trei, respectiv doi, despărţite în clasament de trei puncte. Derby-ul dintre cele două se va consuma duminică dimineaţă, de la ora 9.30, în sala de sport a Şcolii nr. 5. CS Marta stă în etapa 7.
Tot derby băimărean este programat la finalul acestei săptămîni, dar la juniorii III. Duminică, 26 februarie, va fi etapă şi în seria H a juniorilor III, în care CS Extrem va întîlni Academia de Handbal Minaur. Înaintea derby-ului de duminică, gazdele ocupă locul trei, cu 32 de puncte, iar oaspeţii sînt liderii seriei, cu 40 de puncte, avînd numai victorii. Derby-ul băimărean va începe la ora 12.30, în sala de sport a Şcolii nr. 5 şi va fi arbitrat de bistriţenii D. Chiriac/D. Vlasa.
Etapă în acest week-end mai este programată la junioarele III, seria L, două din cele trei echipe băimărene urmînd să evolueze în deplasare. Etapa 10 se va disputa azi, 24 februarie, CS Marta la ACS Alpha Oradea, iar CS Phoenix la CSŞ Zalău. CS Marta, pe locul 5 înaintea etapei, are acumulate 6 puncte, iar orădencele se situează pe poziţia a şasea, cu doar 2 puncte. În schimb, CS Phoenix este liderul seriei, cu 25 de puncte, iar CSŞ Zalău ocupă abia locul 4, cu 13 puncte. CS Phoenix va evolua la Zalău începînd cu ora 16.00, iar CS Marta va lupta pentru puncte de la ora 16.30. A treia echipă băimăreană din seria L, CSŞ 2, va sta în etapa 10.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.