CS Minaur şi CS Extrem, etapă în faţa propriilor suporteri

0
330
Foto: minaur.ro

Mîine, 26 februarie, este programată etapa 17 a Diviziei A, Seria B, la handbal feminin, cele două reprezentante ale Băii Mari, CS Minaur şi CS Extrem, urmînd să evolueze în faţa propriilor suporteri. CS Minaur va întîlni pe CSU Oradea, iar CS Extrem se va duela cu CSU Reşiţa.
La şase puncte de recuperat faţă de primul loc, promovabil, gruparea antrenată de Simona Maior-Paşca şi Ioana Marta va încerca să se reabiliteze în meciul de acasă cu CSU Oradea, care va începe la ora 15.00, în sala polivalentă „Lascăr Pană”. CS Minaur vine după eşecul din derby-ul promovării cu CSM Slatina (21-26), eşec care a scos-o, aproape definitiv, din calculele pentru prima poziţie. Băimărencele se vor lupta acum pentru locurile doi şi trei, locuri care duc la barajul pentru promovarea în Liga Naţională. Înaintea jocului de duminică, CS Minaur ocupă poziţia a treia în clasament, cu 27 de puncte, iar CSU Oradea se situează pe locul cinci, cu 21 de puncte. Gazdele pleacă cu prima şansă în acest duel şi nu prevedem altceva decît cucerirea celor trei puncte. În tur, CS Minaur a cîştigat la Oradea cu 30-21. Meciul dintre CS Minaur şi CSU Oradea va fi arbitrat de M. Fişcu (Timişoara) şi A. Moldoveanu (Arad).
Preţul unui tichet la această întîlnire costă 5 lei, preţ în care intră şi tombola organizată la pauza jocului.
CS Extrem va lupta pentru puncte în etapa 17 tot pe teren propriu, în aceeaşi zi, de la ora 11.00, dar la sala de sport a Şcolii nr. 5, unde va întîlni pe CSU Reşiţa. Fără victorie din etapa 9 a turului, junioarele lui Adi Popovici doresc să spargă gheaţa şi să-şi aconteze toate punctele puse în joc. Doar că vor avea în faţă un adversar redutabil, ce ocupă locul secund, cu 30 de puncte, reşiţencele fiind implicate în lupta pentru promovare. CS Extrem a arătat în acest sezon, în multe momente, că poate să joace de la egal cu aproape orice adversar, în special în meciurile de acasă. Băimărencele vor să-şi ia revanşa după partida tur, pierdută la limită – 31-32, după ce la pauză junioarele noastre conduceau la o diferenţă de patru goluri – 19-15. Gruparea antrenată de Adi Popovici a strîns pînă acum 15 puncte, cu care ocupă locul şapte. FRH a desemnat pentru acest joc un cuplu bihorean, format din C. Foltic şi C. Pipa.
Programul etapei 17 (duminică, 26 februarie): CSU de Vest Timişoara – CS Dacia Mioveni; CS Extrem Baia Mare – CSU Reşiţa, ora 11.00; ACS Sepsi-Sic Sfântu Gheorghe – Naţional Braşov; CS Minaur Baia Mare – CSU Oradea, ora 15.00; SC Mureşul Târgu Mureş – ACS Crişul Chişineu Criş. CSM Slatina stă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.