Probleme financiare la Viitorul Ulmeni?Viitorul Ulmeni şi-a anulat al doilea meci amical din această săptămînă din cauza terenurilor impracticabile. Primul a fost cel cu FC Zalău, care ar fi trebuit să se dispute miercuri, iar al doilea este cel cu juniorii A republicani de la LPS Satu Mare, partidă care trebuia să se desfăşoare azi. Ambele jocuri erau programate pe terenul din Ulmeni, doar că acesta este îmbibat cu apă.

0
607

Viitorul Ulmeni şi-a anulat al doilea meci amical din această săptămînă din cauza terenurilor impracticabile.  Primul a fost cel cu FC Zalău, care ar fi trebuit să se dispute miercuri, iar al doilea este cel cu juniorii A republicani de la LPS Satu Mare, partidă care trebuia să se desfăşoare azi. Ambele jocuri erau programate pe terenul din Ulmeni, doar că acesta este îmbibat cu apă.

Pentru duelul cu juniorii sătmăreni a existat varianta terenului sintetic de la Nyirbator, dar conducerea echipei a comunicat staff-ului tehnic că nu dispune de resursele financiare minime pentru a disputa acest amical. Era nevoie de trans­portul la meci şi închirierea terenului, Viitorul Ulmeni fiind obligată să plătească jumătate din sumă. Dar nu acesta este singurul inconvenient în tabăra echi­pei antrenate de Dorin Toma şi Dănuţ Sabou. Viitorul Ulmeni nu a avut posibilitatea, în perioada de pregătire pentru returul sezonului 2016-2017, efectuării unui stagiu de pregătire centralizat, toate şedinţele de antrenament fiind făcute în Baia Mare, pe pistă, în sală sau afară, neexistînd terenuri practicabile pentru desfăşurarea activităţii în bune condiţii. Desigur, tot din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul. Şi ne putem gîndi la faptul că dacă această problemă acută nu va fi rezolvată cît mai repede cu putinţă, Viitorul Ulmeni riscă să nu termine campionatul. Ar fi păcat să dispară încă o echipă de fotbal din Maramureş, în condiţiile în care Viitorul Ulmeni a avut un parcurs peste aşteptări în turul campionatului pentru o echipă nou promovată. Echipa se află pe un liniştitor loc 8 şi totul cu un bu­get de austeritate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.