Audit intern la Primăria Baia Mare

1
1017

Marinel ROB, viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Baia Mare, a comandat un audit intern în instituţia pe care o conduce. Verificarea este legată de modalităţile în care s-au previzionat veniturile la bugetul local anul trecut. Rezultatele vor ajuta administraţia locală să nu mai repete anumite greşeli din 2016 la conceperea bugetului. De asemenea, dacă în urma auditului intern vor fi depistate nereguli de ordin penal, atunci se va acţiona în consecinţă.
„Avem la această oră în lucru un audit legat de bugetul pe anul trecut, tocmai pentru a vedea care au fost premisele mai puţin sănătoase, ceea ce a fost interpretabil, pentru a nu ajunge în aceeaşi postură şi cu bugetul pentru anul în curs. Dacă se va constata că sunt fapte care întrunesc elementele unei infracţiuni, vom acţiona ca atare. Nu facem rabat în ceea ce priveşte respectarea legii la primăria Baia Mare. Cel puţin atâta vreme cât sunt eu aici. Auditul intern l-am comandat personal”, a explicat Marinel Rob, viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Baia Mare.

1 COMENTARIU

  1. Extrem de inexplicabila actiunea de audit intern,, pentru ca sefii din Primarie imbuibati de banul public tot nu vor plati niciodata ase ca lasati-va nu mai PIERDETI VREMEA ABURINDU-NE PE NOI BAIMARENII,, VA FI NICI CAT valoarea unei hartii igienice mult folosita !!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.