Cetăţean albanez, oprit la frontiera cu Ungaria

0
300

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au reţinut un cetăţean albanez, care intenţiona să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, cu scopul de a ajunge în Germania.
Luni, 27 februarie, poliţiştii de frontieră din Satu Mare, împreună cu lucrători ai Sectorului Berveni, au organizat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale.
Astfel, în jurul orei 20, poliţiştii de frontieră au reţinut în localitatea Oar, judeţul Satu Mare, la aproximativ 100 metri de linia de frontieră, o persoană de sex masculin, care se îndrepta către frontiera cu Ungaria.
Bărbatul, care nu-şi justifica prezenţa în zona de frontieră, a fost condus la sediul instituţiei pentru cercetări. Din primele verificări, poliţiştii de frontieră au stabilit că, persoana în cauză este cetăţeanul albanez Artan G., în vârstă de 43 de ani, care a intrat legal pe teritoriul României. Bărbatul a declarat că intenţiona să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, pentru a ajunge în Germania şi a recurs la această metodă deoarece avea interdicţie de a intra în spaţiul Schengen.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat, iar cetăţeanul albanez a fost predat Biroului pentru Imigrări Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.