Doi pakistanezi, depistaţi la frontieră

0
266

Poliţiştii de frontieră din Lunga au depistat doi cetăţeni, din Pakistan, care au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.
Marţi, 28 februarie, în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din Lunga, judeţul Timiş, au observat două persoane, de sex masculin, care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării. Imediat, s-a procedat la reţinerea persoanelor care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră şi conducerea lor la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.
În cadrul verificărilor s-a stabilit că, este vorba despre doi cetăţeni pakistanezi, în vârstă de 30 şi 34 de ani. Bărbaţii au declarat că, au încercat să treacă frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele două persoane fiind preluate de lucrători din cadrul Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.