57.800 ţigarete de contrabandă confiscate

0
272

În contextul derulării activităţilor specifice de prevenire şi combatere a faptelor ilicite care se comit în domeniul contrabandei cu tutun şi în domeniul contrafacerii de mărfuri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu cei de la ordine publică, din Sighetu Marmaţiei, au verificat, în acest week-end, 24 de societăţi comerciale şi persoane fizice care desfăşoară activităţi comerciale.

Controalele poliţiştilor s-au soldat cu constatarea a trei infracţiuni de contrabandă şi trei de contrafacere de mărfuri. Totodată, au fost confiscate 2.290 pachete cu ţigări de contrabandă şi a fost indisponibilizat un autoturism, în valoare de aproximativ 2.000 euro.
Alte 600 pachete cu ţigări au fost confiscate de poliţiştii Biroului Transporturi Feroviare, care au acţionat în zonele limitrofe căii ferate şi în trenurile de călători, care circulau pe relaţia Valea Vişeului – Sighetu Marmaţiei. Aceştia au depistat un bărbat, de 66 de ani, şi un tânăr, de 16 ani, ambii din Valea Vişeului, care transportau, primul 100 pachete, iar celălalt 500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.
În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor identificate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.