Casieria VITAL din Baia Sprie s-a mutat în Piaţa Libertăţii

1
763

Luni, 6 martie, agenţia SC VITAL-SA din Baia Sprie, str. Gutinului nr. 4 şi-a mutat sediul în Piaţa Libertăţii nr. 17.
În noul spaţiu, funcţionează casieria pentru plata facturilor şi un birou de relaţii cu publicul, asigurând un mediu de lucru eficient, plăcut, orientat spre beneficiul şi confortul clientului. În cadrul biroului, utilizatorii pot să încheie / să modifice contracte de furnizare / prestare a serviciului de alimentare cu apă şi canalizare, să primească informaţii privind conţinutul facturilor, accesul la sistemul de distribuţie a serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare sau alte informaţii utile, dar şi consultanţă privind tarifele sau modalităţile de plată. Utilizatorii pot să depună solicitări privind serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare (montare/demontare contor, transmitere index contor, modificare adresă de corespondenţă, modificare număr persoane, nefacturare estimativă a consumului, revenire la facturarea lunară).
Casieria şi Biroul relaţii cu publicul au următorul program de lucru:
• luni – joi, orele 7.30 – 16.00
• vineri, orele 7.30 – 13.30.
Casieria este dotată cu POS, utilizatorii având posibilitatea să plătească direct cu cardul.
SC VITAL-SA pune la dispoziţia clienţilor săi diverse modalităţi de plată a facturilor, adaptate nevoilor fiecăruia, astfel:
• Prin internet, direct prin contul dumneavoastră, sigur, rapid şi eficient, pe site-ul vitalmm.ro
• Prin intermediul terminalelor PayPoint sau Payzone – clientul trebuie să se prezinte cu factura la orice magazin în care se găseşte un astfel de instrument de plată
• Prin debit direct la Raiffeisen Bank, CEC Bank, Alpha Bank, Banca Românească, Pireus Bank şi cu plata numerar la automatele pentru plata facturilor: Facturel (Banca Transilvania), Roboţel (BRD). Pentru a efectua plata, clienţii trebuie să aibă asupra lor, obligatoriu, factura.
În cazul efectuării plăţii prin intermediul băncilor, clienţii sunt rugaţi să ia în considerare timpul necesar pentru confirmarea acesteia, care poate ajunge la 3-4 zile. Pentru toate modalităţile de plată puse la dispoziţia clienţilor, nu se percep comisioane.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.