Ieri, în Adunarea Generală – Cristian Balaj, premiat pentru întreaga carieră de AJF Maramureş

0
549

Ieri, în deschiderea Adunării Generale a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş, vicepreşedintele acestui for, Zoltan Szekely, l-a premiat cu o plachetă pe fostul arbitru Cristian Balaj, plachetă ce are imprimată poza celui mai bun arbitru din ultimii 15 ani, pentru întreaga activitate. „Plec duminică, vin marţea, nu e uşor. Dar mi-am dorit să rămîn în Baia Mare. Consider că din aceste poziţii pe care le am acum pot să ajut în continuare Maramureşul. Dacă ar fi: să aleg acum două cuvinte, ar fi: VĂ IUBESC”!, a declarat, emoţionat, fostul arbitru internaţional Cristian Balaj.
În continuarea AG a AJF Maramureş s-a discutat raportul de activitate din anul precedent, raportul financiar din 2016, dar şi previziunile pentru anul în curs. Astfel, referitor la începerea returului de Liga a IV-a şi a V-a, s-a decis ca acesta să debuteze în luna martie, respectiv aprilie. Seria Nord va debuta în 19 martie, dată la care este programată şi etapa din Cupa României la seria Sud. Returul campionatului seriei Sud va începe pe 26 martie, iar cel al ligii a V-a, seria I şi a II-a, în 2 aprilie. De asemenea, AJF Maramureş a adus la cunoştinţa celor prezenţi echipele care au fost dezafiliate, grupări care nu s-au mai înscris în campionatele organizate de forul prezidat de Cristian Balaj: Luceafărul Strâmtura, Topitorul Ferneziu, ACS Fotbal Comuna Recea 2, FC Municipal Baia Mare, CSM Sighetu Marmaţiei şi Tisa Sarasău.
Tot în cadrul şedinţei de ieri s-au tras la sorţi şi meciurile din Cupa României. În seria Sud, etapa de cupă se va disputa în 19 martie, fiind programate următoarele jocuri: AS Mireşu Mare – Progresul 2012 Dumbrăviţa, Lăpuşul Târgu Lăpuş – CS Fărcaşa şi ACS Satu Nou de Jos – Progresul Şomcuta Mare. În cealaltă serie, Nord, vor avea loc partidele, etapa de Cupa României nefiind, încă, stabilită: Avântul Bârsana – Metalul Bogdan Vodă, FC Remeţi – CSO Borşa, iar Iza Dragomireşti stă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.