De 8 Martie, în Ţara Lăpuşului

0
463

Ziua internaţională a femeii a fost sărbătorită în cadrul unor manifestări cultural-artistice cu cîntece, colaje de poezii, montaje literar-muzical-coregrafice, concerte de muzică, toate dedicate mamelor, bunicilor, colegelor, femeilor în general.
• În ziua de 7 martie, la Şcoala cu clasele I-IV din Ponorîta-Coroieni, cătun locuit de 500 de cetăţeni de etnie romă, copiii au susţinut spectacole pentru mamele lor.
Elevi-de-la-Sc-Gimnaziala-Coroieni--surprinsi-in-activitati• În centrul de comună Coroieni, la Şcoala gimnazială, au avut loc de asemenea, manifestări: „Imnuri închinate mamei”, dramatizarea „Valorile familiei”, „Soacra cu trei nurori”, „Cîntece pentru mama”.
• Miercuri, 8 martie 2017, lucrătorii de la Poliţia oraşului Tg. Lăpuş au oprit şoferiţele în trafic şi le-au oferit cîte un mărţişor şi cîte un trandafir.
• La Grădiniţa cu program prelungit din Tg. Lăpuş, copiii au desfăşurat activităţi. Îmbrăcaţi în zîne, prinţese, clovni, împăraţi şi împărătese, cele patru grupe de “grădinari” au prezentat în faţa părinţilor programele “Din suflet, pentru mama”, “La mulţi ani, iubită mamă”, “Cea mai scumpă de pe lume este mama”.
Aspect-de-la-manifestările-de-la-CDI-Tg-Lapus• Joi, 9 martie 2017, am asistat la manifestările de 8 Martie din cadrul Liceului Tehnologic “Grigore C. Moisil”. Elevii din clasele a V-a A, a VII-a A şi a VIII-a A au desfăşurat un spectacol apreciat de părinţi.
• La Casa de cultură “Vasile Grigore Latiş” din Tg. Lăpuş, nu a fost organizată nici o manifestare de ziua femeilor. Oare de ce?

 

Copii-romi-in-activitati-la--PonoritaPolitistul-Dionisie-Baic--distribuind-flori-femeilor-aflate-in-trafic

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.