Fericirea este dreptul nostru din naştere

0
327

• Profund impresionaţi de condiţiile în care trăiesc 10 copii, din localitatea Pomi, judeţul Satu Mare, poliţiştii sigheteni „şi-au depăşit raza de competenţă” printr-o nouă misiune caritabilă

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei nu aşteaptă zile cu o semnificaţie deosebită pentru a face acte de caritate. Considerând că fiecare zi poate fi un bun prilej pentru a aduce zâmbete pe feţele celor încercaţi de viaţă, poliţiştii „s-au înarmat” cu lucruri de strictă necesitate, alimente şi dulciuri, şi au vizitat o familie, din localitatea Pomi, judeţul Satu Mare. Aceasta nu a fost aleasă la întâmplare. În luna februarie a acestui an locuinţa lor a fost incendiată iar cel mai mic dintre copii şi-a pierdut viaţa.
„Misiunea” din localitatea Pomi a fost o continuare a activităţilor, desfăşurate săptămâna trecută, când, mai mulţi poliţişti au donat sânge, cu speranţa salvării de vieţi omeneşti. Tichetele primite, la care s-a adăugat şi contribuţia benevolă a poliţiştilor, au fost folosite pentru achiziţionarea unor produse alimentare.
Familia vizitată a fost impresionată şi a mulţumit poliţiştilor maramureşeni pentru gestul lor.
Vecini cu spirit civic
În data 4 martie, un bărbat, domiciliat în Târgu Lăpuş, a observat că, fereastra casei unui vecin este deschisă. Ştiind că vecinul său este plecat în străinătate, faptul i s-a părut suspect şi a sesizat poliţia.
Deplasaţi la faţa locului poliţiştii au constatat că, fereastra a fost forţată iar bunurile din casă erau răvăşite.
Activităţile de documentare şi cercetare efectuate au dus la identificarea a doi tineri, de 18 şi 19 ani, din oraş, bănuiţi de comiterea faptei.
De asemenea, poliţiştii din Târgu Lăpuş au reuşit recuperarea mai multor unelte electrice, în valoare de peste 4.000 lei, sustrase dintr-o anexă a aceleiaşi locuinţe. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.