În Sighetu Marmaţiei, transport ilegal de persoane

0
377

Miercuri, între orele 7-18, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Sighetu Marmaţiei au acţionat pentru combaterea transportului ilegal de persoane, fiind verificate 36 de autovehicule şi constatate 19 contravenţii. Cinci dintre acestea au fost pentru transport ilegal de persoane, iar restul pentru alte abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 10.000 lei.
De asemenea, poliţiştii sigheteni au reţinut un permis de conducere şi au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Biciclist accidentat la Borşa

Poliţia Oraşului Borşa a fost sesizată că, pe strada Independenţei, s-a produs un accident de circulaţie. Un minor, de 12 ani, aflat pe bicicletă, a fost acroşat de un autoturism, condus de o femeie, de 33 de ani, care efectua manevra de mers înapoi.
Băiatul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.