PREVENT – prima manifestare expoziţională dedicată domeniului de siguranţă şi securitate

0
208

Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” al Judeţului Maramureş, organizează prima ediţie a manifestării expoziţionale dedicată domeniului de siguranţă şi securitate PREVENT. Manifestarea îşi propune să devină o viitoare platformă regională reprezentativă de întâlnire a actorilor interesaţi de domeniul siguranţă şi securitate, fie ei din categoriile rezidenţial, business sau public, în special în următoarele arii de interes:

• sisteme şi soluţii de detecţie, semnalizare şi stingere a incendiilor
• sisteme şi soluţii de protecţie a spaţiilor şi valorilor, sisteme anti-efracţie
• sisteme şi soluţii de control a accesului
• sisteme şi soluţii de supraveghere video a spaţiilor şi clădirilor
• sisteme şi soluţii mecanice, electronice şi electromecanice de protecţie şi securitate
• alte sisteme de avertizare a pericolului şi accesorii de securitate
• servicii de proiectare, verificare şi punere în execuţie a soluţiilor tehnice în domeniul siguranţă şi securitate, pentru proiecte rezidenţiale, business sau publice.
Sloganul evenimentului este: PREVENIM, PROTEJĂM şi SALVĂM.
Manifestarea se va desfăşura în perioada 30 -31 martie, în Baia Mare, la Centrul de Instruire şi Marketing al CCI MM, Aleea Expoziţiei nr. 5.
Gândit ca un eveniment integrat, PREVENT va oferi participanţilor un loc de promovare, întâlnire, informare şi dezbatere, atât prin expoziţia tematică, cât şi prin cele două zile de conferinţe şi prezentări de firme sau servicii.
Principala temă a conferinţelor din acest an va fi alinierea la condiţiile obligatorii pentru avizarea şi autorizarea pentru securitatea la incendiu, în condiţiile în care data de 30 iunie 2017, este termenul limită de conformare la normele prevăzute de lege.
Informaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0262-221510, 0362405303, 0728-233908, fax 0262-225794, e-mail: cci_mm@ccimm.ro, persoană de contact Adrian Nicolaescu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.