Incendii de vegetaţie uscată în Şomcuta Mare şi Mocira

0
461

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” au intervenit pentru lichidarea a 4 incendii.
Pompierii din Vişeu de Sus au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric. Militarii din Şomcuta Mare au lichidat un incendiu de vegetaţie uscată în urma căruia au fost mistuite circa 2 hectare de vegetaţie. La Petrova a fost semnalat un incendiu la o anexă gospodărească. Pompierii vişeuani au lichidat incendiul în urma căruia a ars anexa din lemn, pe o suprafaţă de circa 20 metri pătraţi. Pompierii băimăreni au intervenit în Mocira, unde au lichidat un incendiu de vegetaţie uscată în urma căruia a ars aproximativ 1 hectar de vegetaţie.
Pompierii atrag, încă odată, atenţia asupra faptului că, arderea resturilor vegetale, gunoaielor, deşeurilor şi a altor materiale combustibile, fără obţinerea permisului de lucru cu foc şi fără luarea măsurilor pentru împiedicarea propagării focului la vecinătăţi, se sancţionează contravenţional, în conformitate cu HGR nr. 537/06.06.2007 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele de prevenire şi stingere a incendiilor, cu amenzi cuprinse între 1.000 şi 2.500 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.