Jos Daniela, sus Daniela!

0
353

În organizaţia PNL Sighetu Marmaţiei, sunt mereu neînţelegeri, mai ales în preajma alegerilor interne de partid, cu sau fără implicarea judeţului sau a conducerii centrale! O astfel de problemă s-a iscat şi săptămâna trecută.
Prin Decizia luată de către Comisia de Organizare a Alegerilor numită la nivelul filialei judeţene a PNL Maramureş, a fost demis fără nicio explicaţie preşedintele interimar al Organizaţiei PNL Sighet, Daniela Oniţa-Ivaşcu (foto), precum şi Biroul Politic Local, format din 59 de membri. Totodată, a fost desemnat un alt preşedinte şi un nou birou politic, format din alte 10 persoane.
Cei demişi au atacat Decizia la forurile centrale: “Singura organizaţie locală din Maramureş care a fost dizolvată este organizaţia Sighet, cu toate că la alegerile parlamentare a obţinut un procent ce o plasează peste media naţională şi judeţeană. Solicităm conducerii centrale a PNL şi forurilor statutare ale partidului să fie garanţii respectării statutului şi ai organizării unor alegeri transparente şi corecte, pentru a nu favoriza interesele unui grup care încearcă să facă jocurile anumitor candidaţi. Cu deosebită consideraţie: Podaşcu Mihail, Berci Ioan, Mircea Florin, Bota Adrian”.
Ca răspuns, luni, Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal a repus-o pe Daniela Oniţa-Ivaşcu în funcţia de conducere a organizaţiei locale Sighet, considerând-se că demiterea acesteia şi a celor 59 de membri ai BPL încalcă statutul PNL. În ianuarie 2017, BPL Sighet i-a acordat Danielei Oniţa-Ivaşcu un vot de încredere, până la alegerile interne.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.