Accident cu două persoane rănite uşor

0
354

Miercuri, 5 aprilie, la ora 14:22, pe DN 18B s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule şi în urma căruia două persoane au fost rănite uşor.
Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Jugăstreni, a condus un autoturism dinspre Baia Mare spre localitatea Cărbunari, iar la intersecţia cu DJ 184A a efectuat virajul la stânga, cu intenţia de a se deplasa spre localitatea Dumbrăviţa, fără a acorda prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar din sens opus de către un bărbat, de 41 de ani, din Târgu Lăpuş, condiţii în care a fost acroşat de către acesta din urmă.
În urma impactului conducătorul auto din Târgu Lăpuş a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, trecând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar dinspre Baia Mare, de către un bărbat, de 62 ani, din Suciu de Sus.
În urma evenimentului a rezultat accidentarea uşoară a pasagerelor pe locul din dreapta faţă, în cele două autoturisme accidentate frontal, o femeie, în vârstă de 57 ani, din Suciu de Sus şi o femeie, de 40 ani, din Târgu Lăpuş. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi nu au necesitat internarea.
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, constatându-se că nici unul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii continuă cercetările iar la finalizarea acestora vor dispune măsurile legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.