Cursuri de modeling pentru copii şi tineri

1
726

PROGRAMUL „MARAMUREŞ FASHION”

În curând, la Baia Mare va debuta programul „Maramureş Fashion”, conceput pentru promovarea designului textil şi vestimentar,  creaţiei şi producţiei de accesorii şi a tehnicilor de prezentare clasice.
Vă reamintim că Programul reuneşte două componente: Curs de iniţiere/pregătire a tinerilor şi copiilor în domeniul modelingului; Identificarea şi promovarea designerilor din Maramureş. Programul pentru tineri, menit să descopere noi talente – fete şi băieţi –  în domeniul modelingului, dar şi în cercul artistic (creaţie/ teatru/dans/muzică), cuprinde: comunicarea, istoria artei şi a designului vestimentar, hair styling & make up, dicţie/teatru, nutriţie, mişcare scenică şi dansuri de societate, sedinţă foto. Pentru copii, programul este conceput pentru a-i susţine pe cei mici să facă primii paşi în lumea spectacolului de modă, oferindu-le informaţii utile în fotografie, codul bunelor maniere, cultivarea încrederii în sine şi a spiritului de echipă, în domeniul scenei/teatrului/dicţiei, a eleganţei în ţinută şi atitudine dar şi în dezvoltarea capacităţii de comunicare, a spontaneităţii, coregrafiei şi dansurilor de societate.
La finalul fiecărui curs, se va organiza: GALA „MA­RAMUREŞ FASHION ” – spectacol de modă în care se vor acorda certificate de participare şi un DVD cu pozele de la curs/şedinţa foto. Invitaţi de onoare din lumea modei şi a modelingului. Detalii şi înscrieri: 0733-368.511; email:
maramures.fashion@ gmail.com. (V. P.)

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua,mă numesc Cristina și am o fetiță de 12 ani și doresc să o înscriu la curs,cum se fac înscrierile și unde?Mulțumesc frumos!La revedere.

LĂSAŢI UN MESAJ