Deşeurile au preţ!

9
45164

Un centru de colectare a deşeurilor materiale din Baia Mare oferă următoarele preţuri: hîrtie uscată 30 bani/kg, carton 35 bani/kg, fier vechi 65 bani/kg, oţel inox 3,01 lei/kg, baterii de acumulatori (uzate) 2,62 lei/kg, cupru 16,50 lei/kg, cablu de cupru (cu înveliş subţire) 4,17 lei/kg, aluminiu 4,17 lei/kg, folie de polietilenă albă 1 leu/kg, folie colorată 0,40 lei/kg, deşeuri electrice-electronice-electrocasnice 0,48 lei/kg. Plata se face pe loc. (g.m.)

9 COMENTARII

  1. Stiati ca cei de la fier vechi (intermediarii) cumpara de la populatie cupru la 14-16 lei si cistiga la poarta fabricii 25 lei pe kg, asta inseamna ca cu totii sintem niste prosti ca ne vindem haina de pe noi, asta este cerere si oferta. (furt la drumul mare si evaziune fiscala)

    • N-ai decat sa cari tu cuprul la poarta fabricii. iti dau un kg cu 15 lei. Sper sa ai firma, ca fabrica aia nu cumpara la negru. Benzina pana acolo nu merita, dar lasa ca-l cari in spate. Poate-ti iei si concediu de la serviciu ca sa cari cupru si faci profit 10 lei pe zi. Dar deh, economia e grea si unii au ramas ancorati tot in tranzactiile pe sub mana de pe vremea lui Ceausescu.

  2. Am înțeles ca deja prețul la cupru a urcat la 30 de lei sau poate am înțeles eu greșit. Am aflat ca in Jibou cam acesta ar fi prețul la cupru. Pe cînd in alta parte cică prețul ar ajunge la 60 lei din auzite poate este o făcătură nu stiu ce s cred.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.