100 pachete cu alimente şi îmbrăcăminte pentru familiile sărace

0
347

Conform tradiţiei, în postul Sfintelor Paşti, Biserica „Naşterea Domnului” din Baia Mare întinde o mână de ajutor celor aflaţi în nevoie şi greutăţi. În Miercurea din Săptămâna Patimilor, preoţii bisericii, membrii Consiliului parohial şi doamnele Comitetului de femei, coordonaţi de preotul paroh Vasile Augustin, au pregătit şi distribuit 100 pachete cu alimente şi îmbrăcăminte pentru familiile sărace din cuprinsul parohiei. Bunurile de sărbători au fost donate de credincioşi cu inimă bună, la îndemnul preoţilor, încă de la începutul perioadei de post.
„În Săptămâna Mare, suntem îndemnaţi să postim, să ne spovedim şi să facem fapte bune. Fapta bună se concretizează în ajutorarea semenilor noştri”, a spus părintele paroh dr. Vasile Augustin.
Acţiunea social-filantropică, aflată la a VII-a ediţie, doreşte să încurajeze întrajutorarea şi iubirea aproapelui, urmând şi înfăptuind îndemnul Mântuitorului Hristos Care spunea că dacă iubim numai pe cei care ne iubesc nu am făcut nimic vrednic de răsplată (Matei 5, 46).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.